Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(3)
Dostępność
dostępne
(3)
Placówka
Wypożyczalnia (Sobieskiego)
(1)
Filia nr 18 (Gwarecka)
(1)
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
(1)
Autor
Ambros Wiesław
(1)
Bilska Andżelika
(1)
Grabińska-Szczęśniak Anna
(1)
Karpińska Renata
(1)
Kiereś Małgorzata (1956- )
(1)
Miszta Anna
(1)
Pawlica Magdalena
(1)
Pleszyniak Jerzy
(1)
Półka Joanna
(1)
Salamon-Szympruch Barbara
(1)
Skonieczna-Gawlik Dobrawa
(1)
Szymanderska Hanna
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Turystyka
(2)
Kuchnia regionalna
(1)
Produkt regionalny
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Śląsk
(2)
Beskidy (góry)
(1)
Województwo śląskie (1999- )
(1)
Wyżyna Krakowsko-Częstochowska
(1)
Gatunek
Przewodnik turystyczny
(2)
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Podróże i turystyka
(2)
Kulinaria
(1)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia (Sobieskiego)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 91(036) (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia naukowa udostępnione (Sobieskiego)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 913(438)(036) (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej